Activiteiten

Onze activiteiten staan open voor iedereen. Tenzij anders vermeld, zijn ze ook gratis en is reserveren niet nodig. Wij trachten tijdens onze activiteiten zoveel mogelijk te carpoolen. De kilometervergoeding regel je rechtstreeks met de chauffeur, ons aanbevolen tarief is € 0.06 per passagier per kilometer.

We geven bij elke activiteit ook een (ruwe) schatting van de duur. Het is niet mogelijk om nauwkeuriger te zijn, aangezien een tocht langer kan uitvallen als er veel stilgestaan wordt (dat wil zeggen, als er veel gezien wordt!), of juist korter is bij bijvoorbeeld slecht weer.

Als er twijfel zou bestaan over de correcte datum of het correcte uur van een activiteit, bijvoorbeeld omdat er in de jaarkalender een andere dag/uur vermeld staan, dan zijn datum en uur die in de activiteitenkalender vermeld zijn altijd de correcte. We doen ons best om dergelijke verwarring te vermijden, maar ze helemaal uitsluiten kunnen we niet, toch niet zolang dit mensenwerk blijft...

In onze activiteitenkalender kijken we één tot twee maanden vooruit. Voor onze meerdaagse reizen doen we dat een pak langer, al was het maar om de geïnteresseerden toe te laten om hun vakantie te plannen. We geven hier ook een meer uitgebreide uitleg over de meerdaagse activiteiten dan we in de korte aankondigingen van de activiteitenkalender kunnen doen.

  

Verdronken Land van Saeftinghe


 

Logo Natuurpunt met baseline

SalamandertochtBosorchis

U bevindt zich hier: