Schakel nu over op de digitale Groenlink

De Groenlink die je als lid van Natuurpunt Boven-Schelde om de drie maanden ontvangt, is een papieren ledenblad. Meer en meer mensen willen echter overschakelen naar een digitale versie. Om de papierberg te verkleinen bijvoorbeeld, of omdat de digitale Groenlink volledig in kleur is. Heel leuk en handig om te lezen op een iPad, of een hogere resolutie computerscherm.

Wij willen de leden die hun Groenlink in de toekomst digitaal willen ontvangen hierin aanmoedigen. Om milieuredenen, maar ook om financiële redenen. Het kost ons immers 1 euro om een Groenlink te laten drukken en versturen. Op zich niet veel geld, maar als 100 leden overschakelen naar een digitale Groenlink, dan scheelt ons dat 100 euro per nummer, of 400 euro per jaar. Geld dat we aan aankoop en beheer van onze reservaten kunnen besteden: aan de natuur dus!

Aanmoedigen willen we niet alleen met woorden doen, maar ook met daden: iedereen die overschakelt naar de digitale Groenlink krijgt 5 euro korting bij de aankoop van een Natuurpunt Westmallepakket. Dit pakket bestaat uit een mandje, met daarin twee Westmalle tripels, twee Westmalle dubbels en een Westmalleglas.

 

 

U bevindt zich hier: